Seminarul National WKB Kyokushin Karate 

Complexul Sportiv Olimpic Izvorani 01.10.2017
 

 
 280 de sportivi si oficiali din cadrul Organizatiei de Kyokushin Karate WKB Romania, au participat duminica 01.10.2017 la primul Seminar National WKB, axat pe uniformizarea tehnicilor de kihon si perfectionarea combinatiilor de lupta in Kyokushin Karate. 
 

 
Seminar Predeal 08.08.2017


 
 Pe data de 08 august 2017, s-a desfasurat la Predeal, seminarul WKB de kyokushin karate, cu participarea sportivilor din cluburile Spirit Dojo, Goshin-Ryu Ploiesti si Hachiman-Dojo Bucuresti. A fost o buna oportunitate pentru fiecare dintre noi de a ne antrena impreuna si a ne imbunatati tehnicile dobandite.
 
 
SEMINAR KICK-BOXING, K1
cu CIPRIAN SORA
 

 
  Pe data de 14 decembrie 2014, clubul nostru l-a avut ca invitat, in cadrul unui seminar de kick boxing, pe renumitul luptator, actualmente antrenor, Ciprian Sora. In cadrul seminarului au fost predate tehnici si combinatii de baza din kick boxing. Stilul explicativ si combinatiile lucrate au fost deosebite, toti sportivii fiind incantati de aceasta experienta. Alaturi de sensei Ciprian Sora a fost prezent la Ploiesti si Cristian Spetcu, multiplu campion national si international.