STAGIU PLOIESTI 27 MARTIE 2011
 
 
  Pe data de 27 martie, s-a desfasurat la sala de sport a scolii Grigore Moisil, stagiul de Sei-Budokai Karate, condus de Hanshi Leonardo Voinescu-8 dan. Au fost prezenti alaturi de sportivii clubului nostru, sportivi de la C.S. Electrica Bucuresti si C.S. Vulturul Comarnic. Stagiul s-a incheiat cu sustinerea examenului de grad in S.B.K. Toti sportivii inscrisi, au promovat examenul, dupa efectuarea tehnicilor specifice, precum si a meciurilor obligatorii de kumite full-contact. In urma acestui examen a fost promovat la gradul de centura neagra Sei-Budokai Karate, sportivul clubului nostru - DINU ROBERT, iar sportivul PAUL ROSCA a obtinut centura maro 1 kyu  S.B.K.
Oficiali prezenti la stagiu: Hanshi Leonardo Voinescu-8 dan, sensei Daniel Constantinescu-4 dan, sensei Cristian Bozianu-3 dan, sempai Lungu Alexandru-2 dan, sempai Nicoleta Bozianu-1 dan, sempai Daniela Constantinescu-1 dan, sempai Dinu Robert-1 dan.
 
 
 
STAGIU SEI-BUDOKAI PLOIESTI 20.11.2010
 
 
STAGIU SEI-BUDOKAI BUCURESTI 10.10.2010
 
 
STAGIU SEI-BUDOKAI GERMANIA
 
 
 
SEMINAR INSTRUCTORI SEI-BUDOKAI
 
Pe data de 20.06.2010 s-a desfasurat la Bucuresti, in incinta salii de sport a C.S. Electrica Bucuresti, un stagiu de pregatire pentru instructori condus de hanshi Voinescu Leonard -8 dan Sei-Budokai karate. Tematica stagiului a fost specifica pentru instructori, cu accente puse pe tehnicile de tanto-jutsu, respiratie, alimentatie, etc.
 
 
 
 

  SEMINARUL NATIONAL PENTRU INSTRUCTORI

SEI-BUDOKAI KARATE
 
    In data de 23 ianuarie, hanshi Leonardo Voinescu a sustinut in Bucuresti, seminarul de tanto jutsu si kata pentru instructori. Seminarul s-a desfasurat in sala de antrenament a clubului Electrica Bucuresti condus de sensei Daniel Constantinescu si a constat in studierea tehnicilor de tanto jutsu, studiul kihon si kata precum si reguli esentiale de nutritie in domeniul sportiv.

  STAGIUL NATIONAL SEI-BUDOKAI KARATE 

CENTRUL OLIMPIC BUDEASA
 
 
 
 Intre 23-25 Octombrie, shihan Leonardo Voinescu a fost prezent la centrul olimpic national Budeasa, unde a coordonat stagiul tehnic de pregatire Sei-Budokai Karate. La acest seminar s-a pus accent pe tehnicile de baza din Sei-Budokai, precum si pe tehnicile de cutit. Au fost prezenti antrenori si instructori de Sei-Budokai din tara, printre participanti numarandu-se dl. Garbea Ion-presedintele Sei-Budokai Romania, dl.Constantinescu Daniel, dl.Gelu Oprea,etc.
 
 
 

 

 
 

 

 

   

   Madena Bozianu
Vicecampioana europeana